COPENHAGEN JAZZFESTIVAL 2017
CHRISTINA DAHL KVARTET M. VISUALS AF DIT DAT & DOT DESIGN V. CASPER ØBRO

Krudttønden
160 kr.

Billetter sælges gennem ticketmaster.dk

Mandag d. 10. Juli 2017 er det så heldigt at Krudttønden har gjort det muligt at realisere en drøm om at skabe en auditiv og visuel oplevelse, der er afhængigt af den menneskelige intuition og interaktion I et rum af formidlere og publikum.

I fællesskab ønsker vi at gå på opdagelse og skabe et stemningsfyldt univers med fabulerende øjeblikke, der bevæger og overrasker.

Christina skriver: "Jeg oplever musikken som energier og organiske bevægelser i en sanselig væren og ønsker at intensivere den sanselige oplevelse igennem at tilføje det visuelle univers og skabe en gensidig inspirerende kommunikation imellem lys og musik. Det vil kunne bibringe en dybere dimension og dermed berige det samlede udtryk og det sanselige helheds indtryk. Mine ønsker er at udvikle nye veje og skabe øjeblikke, der er autentisk og har en klar retning I form af stærke fortællinger, der danner grundlag for en fælles organisk formidling. Musikken komponerer jeg ud fra min musikalske intuition, der for mig favner og afspejler livet."

Casper Øbro fra dit dat dot design er en fantastisk spændende kunster, der bevæger sig vidt omkring og arbejder foruden visuals også m. grafisk design, animations og illustrations arbejde til teater-koncerter, hjemmesider, pladecoveres, musikvideoer m.m. Casper laver videoer, der konstant udvikler og bevæger sig til musikken. Han har en enestående fornemmelse for dimensioner og skaber en smuk dybde i et evigt foranderligt udtryk.
www.ditdatdot.dk/infinito-nero & www.ditdatdot.dk/about

Christina Dahl Kvartet har sammen udviklet et legende og frit sprog, hvor de alle fire har ledende roller som solister. I fællesskab bliver det til et unikt og nærværende udtryk. Musikken rummer et bredt spektrum af musikalske temperamenter. Sproget er frit samtidig med en høj følelse af stærke melodier og et lyrisk fortællende univers. Det er en kvartet med sjæl, dybde og intensitet. Kvartetten består af en af vore bedste guitarister, Niclas Knudsen, den internationalt anerkendte bassist, Jesper Lundgaard & den allestedsværende poetiske trommeslager Espen Laub von Lillienskjold.

www.christinadahl.dk